Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 595 SEK - Snabba leveranser - Personlig service - Vi finns i Dalarna

Tass salva

  • 149.00 SEK
  • 137.08 SEK

Tillgänglig.
Dela

Hundens tassar utsätts för massiv belastning från skarpa kanter, is, snö, vägsalt, grus och varm asfalt. För att tassarna ska anpassa sig till den miljö de ska vara i, bör de få vård under hela året. Då kommer hunden inte att vara obekväm och tassarna förblir mjuka och robusta.


Paw Care är baserad på en hudkräm utvecklad specifikt för människor med allergier och utslag. Krämen testades på hundar med utmärkt resultat. Vi har vidareutvecklat denna kräm till en "allt-i-ett-salva" som är långvarig och kan användas året runt både förebyggande och, på sprickor och sår.


Tassalvan är permeabel så att vätska från sår kan släppas ut. Eftersom den inte innehåller vatten förblir tassalvan mjuk och fryser inte, även under kalla temperaturer. Det är inte farligt om hunden slickar tassalvan, eftersom den bara innehåller naturliga ingredienser.


Laktoferrin och arnica är två viktiga ingredienser. Laktoferrin är ett järnbundet protein som finns i till exempel bröstmjölk. Det finns många hälsofördelar som stimulering av immunsystemet, förebyggande av åldersrelaterade skador, främjande av frisk tarmflora och förebyggande av inflammation och allergier. Arnica är ett botemedel som undertrycker inflammation och ömma muskler. Båda viktiga ingredienserna hjälper sår att läka snabbare. Bör inte användas i öppna sår.


Tassvård finns i 100 ml och 50 ml behållare.


Tassvax 50ml

Inväntar leverans.

Aptus SentrX

199.00 SEK 183.08 SEK

Adaptil Spray

225.00 SEK

Diarsanyl 10ml

109.00 SEK

Axaeco Winterpad 500ml

530.00 SEK 487.60 SEK