Fri frakt över 599 sek I Snabba leveranser I Personlig Service

2pets YakSnack Proteinbar

  • 129 SEK

2pets YakSnack proteinbarI århundraden har Himalayas folk avnjutit sin 100% naturliga Himalaya ost gjord på Yak- och komjölk. Vi har nu tagit fram hårda och lån


I lager
Dela

2pets YakSnack proteinbar

I århundraden har Himalayas folk avnjutit sin 100% naturliga Himalaya ost gjord på Yak- och komjölk. Vi har nu tagit fram hårda och långvariga tuggben som är inspirerade av samma recept.

Traditionellt är osten tillverkad av yak- och komjölk från lokala bönder i Himalaya, men våra tuggben tillverkas inom EU, enligt EU’s standard och lagstiftningar, dock efter samma traditionella recept som tidigare men med keso (grynig färskost) tillverkad av komjölk. De hållbara tuggbenen är 100% naturliga och har inga konstgjorda tillsatser eller konserveringsmedel. De är fria från spannmål och gluten och är rik på både kalcium och protein.

  • 100% helt naturligt
  • Tillverkade i EU
  • Kalcium- och proteinrik
  • Hårda och långvariga, med bra tuggmotstånd och bra hållbarhet
  • Helt utan tillsatser och konserveringsmedel
  • Gluten- och spannmålsfria

SE Kompletteringsfoder för hundar.

Sammansättning: keso (grynig färskost), salt (mindre än 0,01%).

Inga tillsatser eller konserveringsmedel.

Analytiska beståndsdelar: råprotein 62,4%, råfett 18%,

vatten 10,2%, råaska 5,3%, fibrer mindre än 1%

Bruksanvisning: Passar hundar från 4 månader. Övervaka alltid din hund när den tuggar på tuggben. När benet blivit så litet att det finns en risk att hunden kan svälja det, kan du med fördel placera det i en microvågsugn i 45 sekunder på 800 W för att mjuka upp det. När tuggbenet har svalnat kan du ge det till din hund. Se alltid till att din hund har fri tillgång till färskt vatten.

 

Produkten finns i flera storlekar, se art.nr 175120, 175122 och 175124