Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 595 SEK - Snabba leveranser - Personlig service - Vi finns i Dalarna

Orbiloc Grön Dual

  • 225.00 SEK
  • 184.50 SEK
Tillgänglig.
Dela

Orbiloc Safety Light hundlampa är en synlig och lätt anordning som fästes på hundens halsband eller sele. Orbiloc Safety Light hundlampa gör att din hund syns i mörkret på ett avstånd av upp till 5 km och hjälper hund och ägare att röra sig säkert i trafiken under den mörka tiden.

Beskrivning

Orbiloc Safety Light är den enda hundlampan som är 100% vattentät till 100 meter. Vi vet att de flesta hundar älskar vatten och därför kan Orbiloc Safety Light vara på när hunden tar en tur i sjön eller havet. Lampan är konstruerad för och används av militären. Lampan är testad och är mycket robust och klarar 100 kg:s tryck.

Vi vet alla att det är viktigt att både hund och ägare syns i mörkret. Utan reflexer kommer en bilförare att upptäcka dem endast när de är 25 meter bort. Med godkända reflexer syns de på 150 meter, och föraren kommer att kunna reagera. Ännu bättre är om de har ljus på. Med Orbiloc Safety Light, kommer föraren att kunna se dem på upp till 5 km avstånd. Hundägaren kan också se var hunden är om den går lös i mörker eller skymning.


Orbiloc Röd Dual

225.00 SEK 184.50 SEK

Orbiloc Vit Dual

225.00 SEK 184.50 SEK

Orbiloc Gul Dual

Inväntar leverans.

Orbiloc Buckle

105.00 SEK