Fri frakt över 799 sek I Snabba leveranser I Personlig Service

Bliz Ace [ Matt Demi Brown w Multi]

  • 499 SEK

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela

Få glasögon ger så självsäkert intryck som Ace. En modell som är trygg i sig själv, en finstämd kombination av mode och sport. De passar alla tillfällen, som trogen partner i valfri sport eller som snyggt komplement till dagens outfit. Linser med 100% UV-skydd ger garanterat skydd åt dina ögon.


Art. nr. 54007-31

STORLEK: M/L

FÄRG: Brown

LINS: Smoke

FILTERKATEGORI: 3


Allmänt
Chill, med en liten tillsats av action. Det är Ace. En modell som fungerar till kostymen, klänningen, på planen eller i spåret. Det bästa av två världar, sport och mode. Precis som en riktig hybridmodell skall vara. Dessutom i supermaterialet Grilamid TR 90. Perfekt!


Linsegenskaper
Ace är inte bara snygga, de har också linser i hög optisk kvalitet. X-PC lins garanterar högsta graden av skydd, och de har klar sikt i alla väder. Naturligtvis ger de 100% skydd mot skadliga UV-strålar.


Material
Ace är tillverkade i Grilamid TR 90. Det är ett högteknologiskt material som är flexibelt och lätt – Ace väger bara 27 gram.


Justeringsmöjligheter
Med så snygga glasögon vill man ju vara säker på att de sitter där de skall. Och där kommer friktionsgummit in i bilden, det sitter på skalmarna och näsdelen