Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 595 SEK - Snabba leveranser - Personlig service - Vi finns i Dalarna

USWE HAJKER 30

  • 2,199.00 SEK
  • 1,979.10 SEK
Tillgänglig.
Dela

Denna produkt beställs direkt ifrån leverantör och kan därför medföra något längre leveranstid.


HAJKER ™ är ett fantastiskt äventyrsdagspack, som är väderbeständigt med en öppning med rulltopp och gott om smarta lagringslösningar. Väskan är gjord för höga hastighetsaktiviteter och är utrustad med vårt studsfria No Dancing Monkey ™ 2.1-sele-system och midjebälte som gör att förpackningen förblir på ryggen utan att krama din stil. Med sin ventilerade och justerbara bakpanel i flera storlekar är den väldigt lätt att matcha för en individuell passform och prestanda.
FUNKTIONER

Vattentätt huvudfack med rullöppning och en inre torrsäck. Håller din utrustning torr och säker.

Bounce free No Dancing Monkey ™ 2.1-sele med integrerade elastiska remmar som expanderar tillsammans med bröstet under fysisk ansträngning, vilket möjliggör en konstant tät och efterföljande passform. Axelremmarna är ergonomiskt utformade för en bekväm och smidig fördelning av ryggsäcken över axlarna.

Ventilerad och justerbar bakpanel i flera storlekar som enkelt kan justeras upp och ner för individuell passform och storlek på förpackningen. Viktigt att göra denna installationsinställning för att uppnå bästa resultat.

Hjälmbärande system (avtagbar stashhållare)

Midjebälte för att säkra den nedre delen av förpackningen. Bältet är löstagbart och kan användas på egen hand, som en hip-pack. Inkluderar en superventilerad bakpanel, två separata sidofickor och en snabb stashficka på baksidan.

Utvändigt komprimeringssystem för en tunn profil.

2x snabbfickor i sidorna.

Vattentätt pass / ID-ficka med dragkedja

LED-Light fästpunkter

Reflekterande punkter för nattens synlighet