Förbandsväska Jakthund

Förbandsväska Jakthund är en första hjälpen-väska som vi har tagit fram på uppdrag av jägare. Väskan innehåller det viktigaste för att snabbt och enkelt ta
Förbandsväska Jakthund är en första hjälpen-väska som vi har tagit fram på uppdrag av jägare. Väskan innehåller det viktigaste för att snabbt och enkelt ta hand om skador som hunden kan råka ut för i samband med jakt. Om din hund blir attackerad av ett vildsvin eller gör illa tassen på en vass gren är det skönt att veta att du har riktigt bra utrustning. Det fina är att innehållet fungerar precis lika bra även på människor. Skaffa gärna flera väskor till jaktlaget, så räcker materialet till både jakthundar och jägare!


Beskrivning

Förbandsväska Jakthund är en första hjälpen-väska särskilt framtagen för att kunna hantera akuta skador i samband med jakt. Om din hund blir överraskad av ett vildsvin eller gör illa tassen på en vass gren är du redo att hjälpa till. Väskan är även laddad med produkter som behövs om du eller någon i ditt jaktlag skadar er.

I förbandsväska Jakthund ingår handskar och sårtvättare så att du snabbt kan göra rent såret och pälsen runtomkring. De styckförpackade våtservetterna innehåller 70 % etanol och fungerar bra på små sår. Etanolen desinficerar och minskar därmed risken för infektioner. För större, djupare sår som behöver rengöras rekommenderar vi att du använder flaskan med koksaltlösning. Den har en  praktisk veckad konstruktion som fungerar som en bälg. På så sätt får du en effektiv spolning av såret när du trycker ut koksaltet med båda händerna.

Jaktväskan har också en pincett samt en kraftig klädsax. Saxen gör det enkelt att anpassa förbandsmaterialet eller att snabbt klippa upp kläder i en nödsituation. Du får även med förbandsmaterial som kombiförband, fingerförband, klisterlinda, sterila kompresser, plåster och sårtejp. Med de här produkterna kan du hand om allt ifrån små skärsår på fingrarna till ordentliga jack eller blödande sår. Kombiförbandet fäster i sig själv utan att fastna i sår eller päls och är optimalt för sårvård ute i naturen.

Första hjälpen-väskan ger utmärkt första hjälpen vid skador i samband med jakt – men tänk på att alltid uppsöka sjukvård vid blödande sår från djur!


1 st Instruktion för förbandsmaterial
1 st Förbandsväska Medium
1 st Klädsax
1 st finger-kombiförband 6 x 100 cm
2 st Kombiförband 10 x 100 cm
1 fp Plastplåster
4 par Skyddshandskar, stl L
1 st Koksalt, 120ml
4 st Sterila kompresser
2 st Klisterlinda, 5 cm
1 st Pincett
2 st Sårtejp, 3 st/fp
1 st Sårtvättare, 10 st/fpRecensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se