Första hjälpen-kit Hund

Första hjälpen-kit hund är en lämplig väska för ditt husdjur. Materialet är utvalt för att du på bästa sätt ska kunna hantera de akuta skador som din hund eller
Första hjälpen-kit hund är en lämplig väska för ditt husdjur. Materialet är utvalt för att du på bästa sätt ska kunna hantera de akuta skador som din hund eller katt kan drabbas av.


Beskrivning

Första hjälpen-kit Hund är en lämplig väska för akuta skador som ditt husdjur kan drabbas av. Vi har låtit veterinärer och djursjukskötare kvalitetsgranska första hjälpen-väskan och efter justeringar har de godkänt innehållet. Det här första hjälpen-kitet har förbandsmaterial av hög kvalitet som är enkelt och effektivt att använda. Det passar särskilt dig som är en aktiv hund- eller kattägare som tränar, ställer ut och tävlar med ditt djur. Väskan är liten och smidig och du kan bära den i bältet eller fästa den i bilen.

Med koksaltlösning spolar du rent sår på ett effektivt sätt och vid infektionsrisk finns även sårtvättare med 70 % etanol. Finger-kombiförbandet fäster i sig självt och du kan använda det både på människor och djur utan att det fastnar i sår eller päls. Dessutom får du med en plastspruta för att ge djuret vatten eller medicin direkt i mungipan.

Komplettera första hjälpen-väskan
Har något förbandsmaterial tagit slut? Vi säljer allt material som ingår i väskan, och mycket mer, så det är enkelt att fylla på om du saknar något. Du kan även komplettera väskans innehåll så att den täcker in ännu fler skador och olycksfall.


Innehåll: 
1 st liten första hjälpen-väska
1 st mini-instruktion förbandsmaterial
1 st finger-kombiförband 6 x 100 cm
1 par skyddshandskar stl M
1 par skyddshandskar stl L
2 st sårtvättare
2 st koksaltlösning 30 ml
1 st klisterlinda 5 cm
1 st plastspruta 10 ml
2 st hundbajspåse

Väskans mått:
Bredd: 17 cm, höjd: 10 cm, djup: 7 cmRecensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se