Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 595 SEK - Snabba leveranser - Personlig service - Vi finns i Dalarna

Pemmikan Energikaka

  • 70.00 SEK
Tillgänglig.
Dela

Kronch Pemmikan Energikaka är ett energiblock som innehåller cirka 6000 kalorier/kg.
 Med pemmikan kan man ge hunden en stor mängd lätt upptagen energi i liten mängd utan att hundens mage överfylls.

Pemmikan kan med fördel ges till vakthundar, slädhundar, spårhundar, polishundar, utställningshundar, jakthundar och andra hundar, som ska utföra en långvarig krävande arbetsuppgift. Till digivande tikar så kan man öka mjölkproduktionen med pemmikan för att undvika att tiken magrar av och får problem med mjölken.


Produktbeskrivning

Kronch Pemmikan Energikaka är ett högenergi tillskott som innehåller cirka 6000 kalorier/kg.
 Pemmikan ges till aktiva hundar som vakthundar, slädhundar, spårhundar, polishundar, utställningshundar, jakthundar och andra hundar  som ska utföra en långvarig krävande arbetsuppgift.

Pemmikan kan med fördel ges till avmagrade hundar eller till digivande tikar, till den digivande tiken så kan man öka mjölkproduktionen med pemmikan för att undvika att tiken magrar av och får problem med mjölken.

Med pemmikan kan man ge hunden en stor mängd lättupptagen energi i liten dos utan att hundens mage överfylls. En hund som är fylld med energi, inte fryser och det är optimal att ge tex tjänstehundar som jobbar ute under flera dagar. På utställning och andra liknande situationer med lång väntetid så kan pemmikan motverka stress och öka koncentrationen.

 

INGREDIENSER: Kronch Pemmikan innehåller 24% protein, 59% fett, råaska 5,5%, fibrer 0,5%

Fiskmjöl, svinfett, vegetabiliskt fett, druvsocker, majs, råg, öljäst, vitamin/mineralmix.

 

DOSERING:

100-200g beroende på hundens storlek och aktivitet. Den kan med fördel delas upp i mindre potioner. Verkningen av Kronch pemmikan startar efter ca 30min och full effekt uppnås efter 90minuter. Kronch pemmikan kan med fördel delas upp i mindre portioner för att bevara den maximala effekten genom hela dagen. Man kan också börja ge pemmikan några dagar innan planerad aktivitet för att jämna ut energinivån i god tid innan arbete.

Dosering till digivande tikar:

Tiken får ½ till 4 delar a’ca 50g dagligen, beroende på ras och storlek och antal valpar. Dagsransonen delas upp i tre portioner dagligen, morgon, lunch, middag. Det är viktigt att inte ge för mycket eller för stora portioner.

Foderdeklaration per 100gMineralerTillsatser per 100g
Energi2485KJ/600 kcalZink43 mgVitamin A4500 IU
Råproteiner24 gMangan10 mgVitamin D3380 IU
Råfett59 gKoppar7,7 mg

Fiber0.5 gCalcium1 mg

Råaska5.5 gSelen0,1mg

Vatten4.1 g
MAMUT. Salmon oil

205.00 SEK 188.60 SEK

Probiotika 40g

299.00 SEK

Aptus Recovery Booster 100g

99.00 SEK 91.08 SEK

Senior

Inväntar leverans.

Anti Plack 335g

Inväntar leverans.