Glacier Wool Jacket [utförsäljning kvarvarande storlekar]

Vattenavvisande och vindtät isolerad jacka med ullfoder som håller hundarna varma i alla typer av väder. Jackan är designad för att ge hunden rörelsefrihet och
Vattenavvisande och vindtät isolerad jacka med ullfoder som håller hundarna varma i alla typer av väder. Jackan är designad för att ge hunden rörelsefrihet och har justeringspunkter för optimal passform.

Glacier ulltäcke är ett unikt värmetäcke för hundar som är gjord av noggrant utvaldt material. Kombinationen av det vindtäta och vattenavvisande yttre skiktet, det isolerande mellanskiktet och ullfodret håller hundarna varma även under de mest utmanande väderförhållandena.

Ull har använts under många år och är lång tradition i Norge, bland annat för att den absorberar fukt utan att bli kall eller känns fuktig. Dessutom har ull mycket bra andningsförmåga som reglerar kroppstemperaturen i både kalla och varma temperaturer. Ullen erbjuder hög komfort för hunden och är ett hållbart material. Mellanlagret av återvunnet ECO-syntetmaterial har exceptionell isoleringskapacitet och låg vikt. Det vindtäta och vattenavvisande yttre skiktet är förstärkt på utsatta områden för extra skydd mot väder och vegetation. Det gummerade nätet på sidan stoppar vattnet som samlas under hundens bröstkorg

Denna varma jacka designades för att ge din hund rörelsefrihet. Den kan användas för vandring, skidåkning eller till och med under träningspasset när du tar en paus.

Glacier wool jacket har flera justerings-punkter för att säkerställa en perfekt passform för din hund. Benremmarna håller jackan på plats även i starka vindar. Glacier wool jacket har också en Hypalon-ögla på baksidan, där koppel kan sättas igenom när hunden bär en dragsele *. Täcket har särskild öppning för halsband och kort sele. Reflekterande detaljer gör din hund synlig även på mörka dagar.

Täcket kan enkelt packas ner i den medfäljande förvaringsväskan.

Glacier wool jacket finns i en färg, svart. Det finns i storlekar från 6XS till 5XL, och passar både stora och små hundar.

*Hundens koppel ska inte sättas direkt i hypalonöglan. Det är inte gjort för att klara det, och produkten kan bli skadad.
TECHNICAL SPECIFICATIONS

 • Syntetisk ECO isolering, 100g/m2 och 120 g/m2 storlek 6XS-XS, 150 g/m2 och 200 g/m2 storlek S-5XL
 • Ull isolering
 • Utsida: 3L polyester, 2,5L polyester ripstop
 • Hypalon förstärkningar och ögla
 • Aluminium spännen
 • 10 000mm vattenpelare
 • Reflekterande detaljer
 • Gummi mesh
 • Förvarings påse
 • Benremmar
 • Elastiska band för justering (två på strl 6XS-2XS, tre på strl XS-5XL)

WASH GUIDE

Ull är ett naturligt material med självrenande egenskaper som är lätt att hålla ren. Om locket blir smutsigt kan du borsta eller skölja bort så snabbt som möjligt innan fläcken dras in och blir svårare att få bort. Om du ska tvätta täcket i tvättmaskinen måste du välja ett ullprogram och använda ett tvättmedel för ull. Torktumlas ej.


Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se