ROCK ADJUSTABLE COLLAR

En tekniskt halsband för aktiva hundar. Vårt unika HexiVent-material passar bra för varmare dagar och för aktiviteter som genererar överflödig kroppsvärme.Hunda
En tekniskt halsband för aktiva hundar. Vårt unika HexiVent-material passar bra för varmare dagar och för aktiviteter som genererar överflödig kroppsvärme.

Hundar behöver träning under alla väderförhållanden, året runt. De inspirerade oss att utveckla Rock collar adjustable, designad speciellt för hundar inom sport som kräver funktionell och hållbar utrustning. Detta halsbandet och de andra produkterna i vår Rock-serie är gjorda med vårt treskiktsmaterial, HexiVent. Kombinationen av material i HexiVent säkerställer det ett utmärkt luftflöde vilket gör halsbandet idealisk för aktiviteter som canicross, bikejoring och skijoring. Materialet torkar också snabbt vilket gör detta halsbandet perfekt för varma sommardagar och för simning.

Rock collar adjustable är ett statiskt halsband som anpassar sig efter din hund och är fäst med ett Duraflex®-spänne. Halsbandets exponerade ytor är förstärkta med Hypalon. Din hunds koppel är fäst vid en lätt men ändå robust aluminium-D-ring.

En reflekterande rand runt halsbandet ökar din hunds synlighet i mörkret.

Rock collar adjustable finns i färgen svart och i storlekarna S-XL.


StorlekSMLXL
Halsens omkrets35-38 cm38-45 cm45-55 cm55-65 cm


Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se