AH Blodpulver

Foderråvara. Får inte användas som livsmedel.Hemovital är en unik naturprodukt som utan kemiska processer innehåller för livsprocessen nödvändigajärn och spårme
Foderråvara. Får inte användas som livsmedel.


Hemovital är en unik naturprodukt som utan kemiska processer innehåller för livsprocessen nödvändigajärn och spårmetaller t ex Selen, Zink, Koppar och Magnesium.
Hemovital rekommenderas av veterinärer till alla som vill ha djur med kraftigare, tätare och glansigare päls, samt till ungdjur, dräktigadjur och djur som motionerar mycket för att bygga upp muskelmassa.

Hemovital upptages oberoende av annat födoämnesintag och dosen är optimerad med avseende på ingående komponenter som kosttillskott.
Detta medför en enkel och praktisk kost-regim utan biverkningar. Blodpulver är samma sak som torkat hemoglobin.
Det är alltså torkat blodpulver där de vitablodkropparna/plasman avlägsnats och endast de röda blodkropparna finns kvar. Det är tillverkat avblod från svensk gris och nöt, helt utan tillsatser.
Bruksanvisning: 1/2 matsked per 10 kg kroppsvikt och dag

Innehåll: Råprotein 86%, Fe 0.25%


Ann-Marie Hammarlund är en av Sveriges främsta näringskonsulter när det gäller hundars utfodring.

Hon har en mycket lång erfarenhet som uppfödare och vet vilka kosttillskott som behövs vid olika tillfällen.


Vår fysiska lagerbutik i Furudal har inga fasta öppettider. Vill du komma förbi så skicka oss ett sms eller skriv till oss på sociala medier så försöker vi lösa en tid som passar er bäst :)

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Dragbutiken.se