HappyDog Pre-Start [Ej svensk text]

Pre-StartSnabblösligt pulver för arbetande hundarPrecis som till människor är det mycket viktigt att vattenhalten i hundens kropp balanseras före träning eller
Pre-Start

Snabblösligt pulver för arbetande hundar

Precis som till människor är det mycket viktigt att vattenhalten i hundens kropp balanseras före träning eller ansträngande arbete. Detta kan förhindra att musklerna inte bildar mjölksyra (acidos). I slädhundsporter ges stor vikt åt det faktum att hundarna konsumerar minst 500 till 750 ml vatten en timme före starten. Men eftersom de flesta hundar dricker ganska dåligt före jobbet krävs en produkt för att uppmuntra hundarna att dricka. Här är vår Pre-Start den perfekta lösningen, för å ena sidan uppmuntrar den hunden att dricka före arbete /träning /tävling och å andra sidan ger den lite extra energi eftersom hundarna inte bör utfodras strax före en arbetsinsats.

Happy Dog Pre-Start kan också användas i andra hundsporter för att bättre reglera vätskebalansen för arbets-, prestations- sport- och jakthundar innan hårt arbete. I kombination med vår Power Plus, som lämpar sig för återhämtning efter sport eller arbete, skapar vi en idealisk kombination för hundar i prestandaområdet.

Genom innehållet av maltodextrin är Power Plus inte lämplig för en dos innan intensivt arbete. Maltodextrin används främst för att fylla på energi- och vattenbalansen efter genomfört arbete


SPANNMÅLSFRITT

GLUTENFRITT

ÖKAT ENERGIBEHOV

MADE IN GERMANY

GUARANTEE OF QUALITY

TOP QUALITY RAW MATERIALS


Vår fysiska lagerbutik i Furudal har inga fasta öppettider. Vill du komma förbi så skicka oss ett sms eller skriv till oss på sociala medier så försöker vi lösa en tid som passar er bäst :)

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Dragbutiken.se