Dynatech HMPE 4mm [Svart/grå]

Perfekt för dig som vill köra med eskimåkula/krok på selen.Dynatech är en ren “HMPE-kärna” som försetts med en speciell “coating” (=impregnering), som skyddar l
Perfekt för dig som vill köra med eskimåkula/krok på selen.


Dynatech är en ren “HMPE-kärna” som försetts med en speciell “coating” (=impregnering), som skyddar linan mot nötning och UV-strålning. Mycket låg töjning och hög brottlast kännetecknar dessa linor. En flätat lina gjord av den nya generationens HMPE (High Modulus PolyEthylene) fiber. Dyneema är ett trademark för HMPE-fiber som förr skyddades med patent. Idag har patentet löpt ut. Denna fiber kallas för Dynatech och har en 12-flätad konstruktion för samtliga diametrar.

70% starkare än stålwire och 7 gånger lättare! Passar utmärkt som exempelvis winchlina, draglina, kitelina, surflina, etc.

OBS! Diameterangivelserna är baserade på matervikter enligt ISO-standard och faktisk, uppmätt diameter kan skilja sig mot tabellvärdena!

Visa tabell ↓

 

DYNATECH HMPE

Diam
ca [mm]
MBL
[kp]
Vikt
[g/m]
1,5
350
2,0
2
500
3,0
3
800
5,0
4
1600
8,0

Vår fysiska lagerbutik i Furudal har inga fasta öppettider. Vill du komma förbi så skicka oss ett sms eller skriv till oss på sociala medier så försöker vi lösa en tid som passar er bäst :)

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Dragbutiken.se