Long Distance Jacket

Denna varma jacka för hundar är optimerad för både löpning och vila. Den används av mushers i världens tuffaste hundlöp med släde, med extrema temperaturer ned
Denna varma jacka för hundar är optimerad för både löpning och vila. Den används av mushers i världens tuffaste hundlöp med släde, med extrema temperaturer ned till -50 grader.Long distance jacket är ett täcke för extremt kallt väder, utformat för att användas både när hunden springer och vilar. Jackan har utvecklats kontinuerligt under åren med input från några av världens bästa mushers. Det yttre skalet är en hållbar ripstop, vind- och vattentät. Ett tjockt lager med syntetisk värmeisolering hjälper hunden att spara energi. Det inre fodret är en slät ripstop som inte skaver på hundens päls och är lätt att hålla ren.

Jackan är lätt att ta av och på hundarna. Long distance jacket fästs på hunden med hjälp av två robusta krok-och-loop-fästen under bröstet och midjan. Som namnet innebär är jackan monterad och designad för långa ansträngningar. Jackan ger enastående isolering av bröstet, axlarna, låren och midjan. Ett valfritt lock kan monteras för att skydda manliga könsorgan. En reflekterande ögla på nacken gör det enkelt att se hur hundarna rör sig när det är mörkt. På baksidan finns en slinga för att trä draglinan igenom; detta håller jackan på plats när det är blåsigt.

Long distance jacket kommer i färgen rött, med reflekterande detaljer för hög synlighet i mörkret. Storlekarna sträcker sig från S till XL.

https://www.nonstopdogwear.com/se/produkt/long-distance-jacket/Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se