Combined Harness Non Stop Dogwear

Vårt mål är att selen ska förbättra hunden prestation - inte begränsa den! Sele med inbyggd förstärkning används för både pulka eller skidåkning framtagen med d
Vårt mål är att selen ska förbättra hunden prestation - inte begränsa den! Sele med inbyggd förstärkning används för både pulka eller skidåkning framtagen med de bästa atleterna inom sporten. Ergonomisk design som inte begränsar rörelser.


Fungerar till - Löpning/Skidåkning/Cykel också gjord för vandring

https://youtu.be/wIB66rO6gUo


Storlek5 6 7 8 9
Nackomkrets36-40 cm40-44 cm44-48 cm48-52 cm52-56 cmVårt uppdrag är att ha en sele som förstärker hundens prestationspotential - och inte begränsarden!

Tävlanden på internationell nivå och som brinner för funktionsutrustning har varit med och utvecklat Combined harness. Den här selen fungerar både för drag eller pulka på vintern. Selen är förstärkt runt halsen för att jämnt fördela kraften när hunden drar. Med det medföljande pulka-fästet på selen kan du snabbt fästa pulkan på två hållbara plastspännen. Pulka-anslutningen har en avtagbar rem som går under hundens midja; för att förhindra att selen vränger sej om hunden plötsligt stannar med vikten av en pulka bakom. Combined selen tillåter hundens axlar att röra sig fritt och samtidigt fördela dragkraften runt överkroppen.

Hundens välbefinnande är vår förutsättning när vi noggrant utformar alla selar på Non-Stop dogwear. Ergonomisk design kräver uppmärksamhet på detaljer. Vi konstruerar alltid det inre fodret så att alla material överlappar varandra utan hårda kanter. Varje söm har sin släta sida mot hundens kropp, allt för att säkerställa att selen inte skaver på hunden. Alla våra selar har integrerat 3M reflekterande material för hundens säkerhet.
Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se