Freemotion Harness 5.0 [Rosa/Grå]

En uppgraderad version av vår bästsäljande dragsele för hund. Vår ursprungliga design är utvecklad, testad och används av världsledande idrottare inom canicross
En uppgraderad version av vår bästsäljande dragsele för hund. Vår ursprungliga design är utvecklad, testad och används av världsledande idrottare inom canicross, bikejoring och skijoring, men gäller alla aktiva hundar.


Den rosa färgen upplevs mer som en blandning av rosa/röd än bara rosa i verkligheten.

DIMENSIONS — FREEMOTION HARNESS 5.0

Size3 █4 █5 █6 █7 █8 █9 █
Vikt180 g298 g319 g378 g382 g394 g416 g
Bröstband, längd20 cm21.5 cm21.5 cm23 cm24.5 cm24.5 cm26 cm
Bröstband, bredd5.5 cm6 cm6 cm6 cm6.5 cm6.5 cm6.5 cm
Halsöppning37 cm41 cm46 cm50 cm54 cm60 cm64 cmFreemotion harness 5.0 är en justerbar dragsele till hund med en ergonomisk design.

En bra sele är avgörande för din hunds komfort, prestation och är skadeförebyggande. I syfte att utveckla en sele som skulle frigöra vår hunds potential började vi sy den första prototypen av Freemotion harness 2006. Produktutvecklingen har varit kontinuerlig sedan dess.

Denna uppgraderade version av Freemotion harness är resultatet av många års erfarenhet och tester. Den klassiska Y-formade fronten tillåter fri axelrörelse och minimala andningsbegränsningar. Freemotion harness 5.0 har en vadderad halsöppning för optimal stabilitet och stöd. Denna hundsele är speciellt designad för aktiviteter med hög dragkraft, som löpning, cykling eller skidåkning. Dragkraften är jämnt fördelad över din hunds kropp utan att trycka på ryggraden. När du lutar dig in i selen utnyttjas kraften i varje steg maximalt, vilket tar löpning tillsammans till en helt ny upplevelse för både dig och din hund.

Även om de tidigare modellerna redan kunde hålla i ett decennium, har vi förbättrat materialen som används för Freemotion harness 5.0. Alla tyger är noga utvalda för att vara både slitstarka och bekväma. Det inre fodret är skonsamt mot din hunds päls. Det finns inga hårda kanter, och varje söm har sin släta sida mot din hunds kropp för att förhindra skav.

3M™ reflexer håller din hund synlig under mörka eller mulna dagar. Freemotion harness 5.0 är utrustad med en reflekterande ögla * som låter dig se hur din hund rör sig, även i mörkret. En säkerhetslampa (ingår ej) kan fästas på denna ögla för extra synlighet.

Freemotion harness 5.0 kommer i ett brett utbud av storlekar och är justerbar för att passa de flesta hundar.

Denna dragsele finns i färgerna orange/svart, blå/grå och rosa/grå.

*Ett koppel får inte fästas direkt i reflexöglan. Detta kommer inte att hålla hunden och kan resultera i produktfel.Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se