Touring Bungee Adjustable

Vårat mest mångsidiga koppel med smarta lösningar som gör vardagen enklare och kan enkelt justeras så att den passar runt midjan, runt ett träd eller i handen.T
Vårat mest mångsidiga koppel med smarta lösningar som gör vardagen enklare och kan enkelt justeras så att den passar runt midjan, runt ett träd eller i handen.


Touring Bungee Adjustable är det perfekta valet för vandringar och vardagliga aktiviteter med din hund! Kopplet är designat med tanke på de olika behoven du och hunden har genom en dag. kopplet består av tre element. Ett fast handtag nära hunden för full kontroll i mötes situationer eller trafik. En kort elastisk del som dämpar ryck och hastiga rörelser. Ett aluminiumspänne justerer enkelt koppelt till att passa runt midjan eller i handen. Med samma funktion kan du binda hunden fast i allt från en lyktstolpe till ett träd. Touring Bungee Adjustable är också den perfekta lösningen för dej som vill gå på promenaden med fria händer. Kopplet har detaljer som 3M reflex, neopren i handtaget och Twistlock karbinkrok som hindrar att hunden kommer lös.

https://www.nonstopdogwear.com/se/produkt/touring-bungee-adjustable/Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se