Move Leash 20MM/1.7M

Ett mjukt och bekvämt men ändå solid hundkoppel utvecklad för en aktiv livsstil. Kopplet har en Twist-lock karbinhake för att hålla din hund säker.Twist-lock ka
Ett mjukt och bekvämt men ändå solid hundkoppel utvecklad för en aktiv livsstil. Kopplet har en Twist-lock karbinhake för att hålla din hund säker.Twist-lock karbinhaken förhindrar även de bästa rymmarna från att vrida sin sele eller halsbandet från kopplet. Karbinhaken har ett automatiskt lås. Karbinhaken sitter på en vridbar svängtapp så att din hunds koppel inte vrider sig.

Move leash gjordes för resande fot med sin hund, oavsett om det är en promenad i staden, längre vandringar eller lydnadsträning. Detta hundkopplet är lätt och bekvämt att hålla, tack vare det vadderade Neopren-handtaget. Det finns en extra ögla bredvid handtaget där du kan fästa en dispenser för hundavfallspåsar eller andra lätta föremål.

3M ™ reflekterande material på båda sidor av kopplet gör att du och din hund syns i mörkret. De reflekterande ränderna placeras i kopplets ände närmst din hund, eftersom bilens ljus vanligtvis träffar de lägre områdena först.

Move leash finns i flera bredder och längder för att passa dina behov och önskemål. Move leash finns i färgerna svart, blå, lila, orange och grön.


Size10mm/1.5m15mm/1.5m20mm/1.7m
Längd1.5 m1.5 m1.7 m
Bredd10 mm15 mm20 mm
Vikt---


Recensera produkt

Relaterade produkter

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se