Långlina 2.0 [Cykel/Kickbike/Skidor]

Upptäck en helt ny nivå av komfort och stil med våra nya Draglinor 2.0! LÅNGLINA 2.0 är den ultimata linan för cykel/kickbike eller skidor.
Upptäck en helt ny nivå av komfort och stil med våra nya Draglinor 2.0!


Med det senaste materialet i branschen erbjuder våra draglinor en otroligt behaglig och greppvänlig känsla som tar din upplevelse till nästa nivå.

Vår Dragbutikens LÅNGLINA 2.0 är den ultimata linan för cykel/kickbike eller skidor med en expanderad längd av 2.88 meter. Vi har satt användbarheten i centrum genom att erbjuda linan med ögla-ögla-design, vilket ger dig en anpassningsbar lina som passar perfekt för dina behov. Oavsett om du föredrar en pistolhake eller en pålitlig karbinhake, eller om en praktisk eskimåkula, krok eller knapp är mer din stil, så har våra draglinor möjligheterna som passar just dig.

Det är inte bara funktionaliteten som gör våra draglinor så enastående. Vi har också lagt stor vikt vid att erbjuda ett brett spektrum av färger som verkligen låter din personlighet lysa igenom. Gör din dragträning till en modeframgång samtidigt som du inte kompromissar med kvalitet och prestanda.

Välkommen till framtiden av draglinor med våra Draglinor 2.0. Upplev den nya definitionen av komfort, mångsidighet och stil när du tar med din hund på äventyr. Gör ditt val idag och ta ett steg mot en ännu bättre dragträningsupplevelse!

Krokar och hakar hittar du https://dragbutiken.se/hund/utrustning-hund/krokar-hakeDimension expandergummi

"Kortlina" 7mm 

"Långlina" 7mm

"Dubbellina 8mm


Fördelar med linan

- Hög brottstyrka
- flätad PPM Polypropylene multifilament fibre
- Lättvikt 
- Silkeslen och slät yta 
- Flytbar, absorberar inte vatten 
- Giftfritt, säkert för människor och djur (OEKO-TEX®) 
- Motståndskraftig mot mögel och röta 
- Kan tvättas i 30 grader
- Blir inte smutsig snabbt

Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se