Badass Tassalva 40 ml

LovePaws Badass tassvax är otroligt effektivt genom att det både läker torra tassar eller irriterad hud, samtidigt som det skyddar och förebygger. Badass vaxet
LovePaws Badass tassvax är otroligt effektivt genom att det både läker torra tassar eller irriterad hud, samtidigt som det skyddar och förebygger. Badass vaxet innehåller även Beckolja och är speciellt framtaget för att förhindra slickande och mygg. Tassvaxet kan även användas för att smörja hundens nos om den har blivit torr, och i irriterade hudveck. Passar alla typer av hundar.


Användningsområden
Passar utmärkt för torra och trötta trampdynor, och ofta märks skillnad redan efter första smörjningen. Passar också för torra nosar. Lugnar irriterad hud ,exempelvis mellan hundens. Beckoljan med sin speciella doft förhindrar slickande av tassar, den stöter även bort o Lugnar klåda och irritation efter insektsbett. Fungerar även i förebyggande syfte, t.ex. före en promenad i kylan, då tassalvan formar ett skyddande lager på tassen. Blockerar inte svett. Hindrar att snö och isbildning på tassarna. Sjunker snabbt in i huden och lämnar knappt några märken på golvet.

Innehåll
Produkten innehåller ekologiska samt anti-inflammatoriska ingredienser och är fri från vatten, kemikalier och parfym. Detta gör att den kan användas på sår. Den innehåller helt enkelt bara svamphämmande svamphämmande Kokosolja, Olivolja, Sheasmör, Bivax och Beckolja. Beckoljan i sig är inte farlig för hunden att få i sig.

Användning
LovePaws Organic Paw Wax är lätt att använda. Du tar helt enkelt upp lite från burken och värmer det i händerna. Sedan smörjer du det på det önskade området – t.ex. hundens trampdynor.

På hundens problemområden är det rekommenderat att smörja minst 2-3 gånger om dagen tills du ser en förbättring. I förebyggande syfte kan produkten användas ca 2 gånger i veckan.

När det är kallt, eller om din hund sysslar med något som kan slita ovanligt mycket på tassarna, såsom t.ex. agility eller jakt, så kan du använda produkten 1 gång om dagenRecensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se