Dragpaket 4-spann

Dragpaket komplett för 4 hundar. Perfekt för träning med atv/vagn eller släde. Välj om du vill ha paket med eller utan pistolhakar till draglinorna. Levereras m
Dragpaket komplett för 4 hundar. Perfekt för träning med atv/vagn eller släde. Välj om du vill ha paket med eller utan pistolhakar till draglinorna. Levereras med fixlock på nacklinor. Levereras med gula fixlock hakar till nacklinorna.1x Stamlina 225cm i Acera Amundsen HMPE [Brottsgräns 3700KP]

2x Draglinor Wheel 121cm Polyeten 6 mm. med reflex

2x Draglinor Lead 106cm Polyeten 6 mm. med reflex

3x Nacklinor 35cm Polyeten 6 mm. med reflex


Acera Amundsen är en ren “HMPE-kärna” som försetts med en speciell “coating” (=impregnering), som skyddar linan mot nötning och UV-strålning. Mycket låg töjning och hög brottlast kännetecknar dessa linor. En 12-flätat lina gjord av den nya generationens HMPE (High Modulus PolyEthylene) fiber. Dyneema är ett trademark för HMPE-fiber som förr skyddades med patent. Idag har patentet löpt ut. Vår HMPE-fiber kallas för Acera.

70% starkare än stålwire och 7 gånger lättare! Passar utmärkt som exempelvis winchlina, draglina, lyftlina, förlina, utgödslingslina*, etc.
Recensera produkt

Vår fysiska lagerbutik i Furudal har inga fasta öppettider. Vill du komma förbi så skicka oss ett sms eller skriv till oss på sociala medier så försöker vi lösa en tid som passar er bäst :)

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Dragbutiken.se