Mushing Max [G6] Kostka

Dragpaket ingår i samtliga mushing modeller.Off-road kickbike för mushing och off-road downhill racing.KOSTKA MUSHING MAX är verkligen "en vuxen" med sina egens
Dragpaket ingår i samtliga mushing modeller.

Off-road kickbike för mushing och off-road downhill racing.

KOSTKA MUSHING MAX är verkligen "en vuxen" med sina egenskaper, och den är alltså avsedd för vuxna. Du kan bara svänga så snabbt som en blixt och fylld med adrenalin, tillsammans med din fyrbenta följeslagare. Mot ditt länge önskade mål ...

KOSTKA MUSHING MAX är en terrängfot-cykel för vuxna och ett bra val för mushing-lopp, särskilt om du vill prova. Tryck bara på några gånger och snart kommer du och din hund att stå på en vinnares scen. Den här vuxna kickbikens inbyggda fjädringskonstruktion kommer att få dig att känna dig som ett moln nio! Därför hanterar den alltid alla terräng- eller sportiga äventyr utan hunden. Så låt oss gå utför!

Om du ska åka på asfalt kan du alltid låsa den fjädrade gaffeln och därmed göra energioverföringen från push till drive mer effektiv.

Den modifierade ramkonstruktionen ger dig lysande körbarhet som du säkert kommer att uppskatta när du åker i en brant terräng. Den utökade fotcykelhjulbasen gör föret smidigt och mer exakt. Det gör det möjligt för cyklisten att trycka av lättare också. Då kommer du att kunna skära hörn som en djävul. Du behöver inte ens en yxa! Det utökade däcket är täckt med glidbeständiga element. Däckens nedre del är mycket tuff och förstärkt med speciella svetsar och en förstyvning, vilket gör foten av  KOSTKA MUSHING MAX mer motståndskraftig mot terrängutmaningar på olika nivåer. Så oroa dig inte och skjut bort! Hjulnavet KOSTKA HK 1024 DS möjliggör snabb och snabb körning. Dessa hjulnav är designade för fotcykling, de är extremt tuffa och utrustade med större kedjehjul som är mer motståndskraftiga mot sidokrafter. Däcken Schwalbe Nobby Nic 26 "och Mad Mike 20" med terrängmönstret hjälper till att hålla linjen exakt. KOSTKA MUSHING MAX är en mountainbike med hydraulbromsar Shimano 395 - du kan stoppa enkelt och nästan rätt på plats.

Basic specification

Length
1780 mm
Height
1120 mm
Weight
12,5 kg
Footboard length
440 mm
Front wheel size
26"
Rear wheel size
20"
Wheelbase
1180 mm
Frame load capacity
150 kg
Handlebar width
720 mm

Equipment

Caps
Plastic reflex
Brakes
Shimano 395
Hubs
KOSTKA HK 1024 DS
Tires
Schwalbe Smart Sam
Rims
Double wall - RDX
Stem
Force 110 mm - 31,8 mm
Handlebars
MTB 720 mm - 31,8 mm
Front fork
Suspension - Semi-integrated
Bearings (Hubs)
Industrial
Headset
A-Head Semi-integrated
Handlebar Grips
Rubber - locking
Spokes
Stainless steel
Tubes
Auto[Beställningsvara och tas direkt ifrån fabrik]

Manual
Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se