Mushing Racer Max [G6] Kostka

Dragpaket ingår i samtliga mushing modeller.Tävlings fotcykel designad för mushingGO, GEE, HO, HEYA, HOO du får fler guldmedaljer i rad ... Tja, det kommer inte
Dragpaket ingår i samtliga mushing modeller.

Tävlings fotcykel designad för mushing

GO, GEE, HO, HEYA, HOO du får fler guldmedaljer i rad ... Tja, det kommer inte att vara så lätt men KOSTKA MUSHING RACER MAX hjälper dig att vinna. Med dess egenskaper och utrustning, denna modell tillhör de mushing fotcyklar som är främst designade för professionella åkare och förare med mycket krävande krav.

När vi utformade ramen följde vi idén att göra en fotcykel med utmärkt körbarhet och säkerhet, även i hög hastighet. Vi gjorde vårt bästa - vi satt rätt detalj, designade nya former, utförde tester och justerade flera tillägg - och nu kan vi ärligt säga att vi lyckades slutföra hela projektet.

Modellen KOSTKA MUSHING RACER MAX är en helt ny introduktion, racing-mushing kickbike - med en utmärkt körbarhet som du kommer att uppskatta omedelbart. Denna körbarhet tillhandahålls av den optimerade ramkonstruktionen som kan styras problemfritt, särskilt när man kör utför. Den kompletta utrustningen gör denna mushing-kickbike till en extremt snabb tävlingsmaskin som har gjorts för att vinna. Den främre gaffeln gör det möjligt att köra exakt och det hjälper också att överföra energi från ryttaren till vägen. Navet Kostka HSK 1024 DS hjälper dig att uppnå hög hastighet. Men i händelse av att ditt hundpaket kommer att bli mer vild än du vill kan du enkelt och kompromisslöst stanna med skivbromsarna Shimano 395. De resistenta dubbelväggiga fälgarna är täckta med premiumkvalitetsdäck Schwalbe Smart Sam 27,5 ”och 24” med terrängmönster - så att  KOSTKA MUSHING RACER MAX  kommer hålla dig på den mest skadade och leriga vägen.

När du åker på en skog eller en annan typ av asfalterad väg, kommer du säkert att träffa några stötar. Du kan inte undvika det ... Av den anledningen utrustade vi undersidan av fälgen med en speciell svetsning och förstyvning. Dessa element skyddar ramen mot försämring och förlänger därmed dess livslängd och gör den också tuffare.

Enkelt uttryckt är modellen KOSTKA MUSHING RACER MAX en perfekt kickbike för mushing-lopp som du kan använda under alla förhållanden. Kickbiken har utformats för det! Vi vill inte lova dig omöjliga saker men vi tror att med denna terrängkickbike för mushing-lopp kommer du säkert att uppnå saker som skulle anses vara nästan omöjliga.
Basic specifications

Height1050 mm
Length1900 mm
Weight11 kg
Loading capacity of frame150 kg
Front wheel size27.5"
Rear wheel size24"
Clearance Height of Footboard89 mm
Footboard Length450 mm
Wheelbase1240 mm
Handlebar width740 mm

Equipment

BrakesShimano 395
HubsKOSTKA HK 1024 DS
TiresSchwalbe Rocket Ron
RimsDouble wall - RDX
StemBasic 70 mm - 31,8 mm
HandlebarsMTB 740 mm - 31,8 mm
Front forkRigid 27,5" - 100mm Semi-integrated
Bearings (Hubs)Industrial
HeadsetA-Head Semi-integrated
Handlebar GripsRubber - locking
SpokesStainless steel
TubesAuto
CapsPlastic reflex


Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se