Bliz Targa [Black/Smoke w blue multi]

Får vi presentera Targa. En snygg och tidlös modell som passar lika bra på uteserveringen eller parken som i det aktiva livet.De stora, klassiska pilotglasögone
Får vi presentera Targa. En snygg och tidlös modell som passar lika bra på uteserveringen eller parken som i det aktiva livet.

De stora, klassiska pilotglasögonen ger dig bra sikt och håller ögonen trygga med linser som ger hög optisk kvalitet och 100% UV-skydd. Välj Targa som en del i en aktiv livsstil.


STORLEK: M/L

FÄRG: Black

LINS: Smoke w blue multi

FILTERKATEGORI: 3


Allmänt
Targa kombinerar många saker. Ett riktigt snyggt utseende, skydd i toppklass och lika hög komfort till dig som bär solglasögonen. Här får du en modell som passar både till sport och avkoppling. Targa är en variant av de klassiska pilotglasögonen, med distinkta linjer och tidlös look. Definitivt en modell som både sitter bra och får folk att titta lite extra. Targa passar de flesta ansiktstyper och gör dig redo för dagens utmaningar.

Linsegenskaper
Targa har linser som håller hög optisk kvalitet och är tillverkad i X-PC för att ge högsta graden av skydd och klar sikt i alla väder. Självklart får du 100% skydd mot skadliga UVA- och UVB-strålar.

Material
Targas bågar är tillverkade i supermaterialet Grilamid TR90. Därför är vikten låg, och Targa är lika bekväma när det är stekande sol som när vintern är som kallast.

Justeringsmöjligheter
Targa sitter perfekt tack vare friktionsgummi på näsdel och skalmändar. Detta, kombinerat med den låga vikten och det oslagbara utseendet gör Targa till en klar vinnare.


Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se