Ryggskydd - Back Protector Unisex

Bliz Back Protector är ett mycket bekvämt ryggskydd som ger dig högre säkerhet när du åker skidor. Ryggskyddet är tillverkat i ett stretchigt mesh-material som
Bliz Back Protector är ett mycket bekvämt ryggskydd som ger dig högre säkerhet när du åker skidor. Ryggskyddet är tillverkat i ett stretchigt mesh-material som andas.

Om en olycka skulle inträffa; stelnar materialet. Det går från mjukt och följsamt till styvt och beskyddande på nolltid. Avtagbara band för ryggskyddets övre och undre del garanterar bästa möjliga passform. Ett avtagbart skydd för svanskotan medföljer.

Du har bara en ryggrad - skydda den!

StorlekMidja till axel längdKroppslängd
S35-38 cm145-165 cm
M38-42 cm165-175 cm
L42-48 cm175-185 cm
XL48-53 cm185-200 cm


Allmänt
Ett ryggskydd för eliten - och för dig. Oavsett om det är första gången på ett par skidor eller om du redan är proffs borde skyddet alltid vara den första prioriteringen. Med Back Protector Unisex åker du med total trygghet. Din ryggrad är alltid säker och skyddad.

Bliz Back Protector är ett väldigt bekvämt ryggskydd som ger dig en extra trygghet i skidbacken. Det finns avtagbar band på skyddets övre och undre del som ger dig en perfekt passform. Bliz Back Protector är tillverkat i ett stretchigt mesh-material som andas. Det smarta materialet är mjukt när du bär det, men blir styvt och beskyddande omedelbart om olyckan skulle vara framme.

Med Back Protector Unisex ingår även ett avtagbart skydd för svanskotan som ökar säkerheten och skyddet. Du har bara en ryggrad - skydda den!

 

Key features

  • Close fitting
  • Elastic hip belt
  • Fully breathable mesh material
  • Unique plate material
  • Removable tailbone protection pad
  • Removableback plate for easy washing
  • High adjustable hip belt
  • Designed and developed in Sweden


Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se