USWE OUTLANDER 4 / MED 3.0L VÄTSKEBLÅSA [Crazy Yellow] I Lager

Outlander ™ 3L är en lätt 3L-vätskerygg med en supersmart extern på / av-ficka för verktyg och redskap. Denna unika on / off-lösning gör det möjligt för dig att

Outlander ™ 3L är en lätt 3L-vätskerygg med en supersmart extern på / av-ficka för verktyg och redskap. Denna unika on / off-lösning gör det möjligt för dig att ta bort fickan och gå superlight (2L) när du är i det tävlingsläget. Eller bara vill ha på dig ryggsäcken under skjortan när du kraschar en After Work-fest.


Paketet är utformat för att gå lätt och funktionellt i 1-3 timmars singletrack-turer. Den är utrustad med vår kick-ass NDM ™ 4-punktssele som gör att packen 100% studsar fri i handling och ger stretchstöd för maximal andningskapacitet när du träffar de branta stigningarna.


Outlander 3L levereras med en 1,5 liters Hydrapak Elite ™ hydratiseringsblåsa, en Slide-Seal ™ -topp och kan vara helt vändbar för enklare hantering.
NDM ™ FÖRDELAR MED HARNESS
- 100% studsfritt
- Patenterad och prisbelönt teknik
- Super stretch som stöder din andningsförmåga
- Ger dig frihet att röra dig
- Multi storlek funktion
- Snyggaste design [lite skrytande]


Vår fysiska lagerbutik i Furudal har inga fasta öppettider. Vill du komma förbi så skicka oss ett sms eller skriv till oss på sociala medier så försöker vi lösa en tid som passar er bäst :)

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Dragbutiken.se