USWE RAW 12 [Factory Orange]

RAW ™ är det avancerade hydreringspaketet för terräng- och Enduro-motorcykelracing och äventyr, med perfekt balanserad passform för varje enskild ryttare. Paket
RAW ™ är det avancerade hydreringspaketet för terräng- och Enduro-motorcykelracing och äventyr, med perfekt balanserad passform för varje enskild ryttare. Paketet är utrustat med vårt studsfria No Dancing Monkey ™ 1.2-sele-system som gör att paketet sitter kvar på ryggen även i den mest knarriga terrängen. Det unika elastiska selen systemet ger dig en tight passform men ger den extra friheten att andas och röra sig.
RAW ™ 8 är utrustad med ett huvudfack för hydrering och redskap, två dragkedjor med dragkedja för verktyg, utrustning och mat. En bonus är de två externa fästremmarna där du kan spänna fast din jacka eller extra utrustning.
FUNKTIONER

Studsfritt No Dancing Monkey ™ 1.2-sele-system med integrerade elastiska remmar som expanderar tillsammans med bröstet under fysisk ansträngning, vilket möjliggör en konstant tät och eftergivlig.

Ventilerade axelremmar som är ergonomiskt utformade för en bekväm och smidig fördelning av ryggsäcken över axlarna.

Luftventilerad bakpanel med vågprofildynor för optimal komfort och luftflöde.

3.0L / 100oz Elite ™ hydratiseringsblåsa med skjutöppning för enkel rengöring / torkning och för att göra det möjligt att lägga is inuti urinblåsan under heta förhållanden. Blåsan är också utrustad med en smidig Plug-n-Play rörkoppling för extra säker och enkel hantering.

Stort huvudfack för hydrering och torr utrustning.

2x fack med dragkedja och stor och smidig öppning.

2x rörklämmor, säkert fäste för dricksröret.

Tubport - om du använder USWE handsfree-kit (kit ingår inte i förpackningen).

Externa växlar har fästpunkter.

Reflekterande punkter för nattens synlighet.Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se