Förbandsväska Idrott

BeskrivningFörbandsväska Idrott är en första hjälpen-väska som vi har tagit fram för idrott och träning. Det gör den till den perfekta väskan för idrottsförenin
Beskrivning

Förbandsväska Idrott är en första hjälpen-väska som vi har tagit fram för idrott och träning. Det gör den till den perfekta väskan för idrottsföreningar, gym och andra anläggningar inom sport och träning. Väskan passar lika bra till bollsporter som fotboll, innebandy och hockey som till friidrott, kampsporter, ridning, cheerleeding och dans.

Smarta förband, lindor, sporttejp och kylpåse

Här får du noga utvald första hjälpen-utrustning av hög kvalitet för de vanligaste akuta idrottsskadorna. I väskan finns allt du behöver för att göra rent sår, plåstra om och stoppa blödningar. Och dessutom har vi valt ut marknadens bästa lindor och sporttejp för att få så effektiv skadelindring som möjligt. Under fliken Produktfakta kan du läsa exakt vad som ingår i Förbandsväska Idrott.

Vår mellanstora förbandsväska rymmer mycket förbandsmaterial. Väskan har ett handtag på ovansidan för att du ska kunna hänga den på väggen. Dessutom är den enkel att ta med till den som är skadad. Förbandsväskan är i ett slitstarkt nylonmaterial, kan öppnas helt och vikas ut. Fördelen är att du får en tydligare överblick över innehållet och kan snabbare få fram det som behövs.

Bra skadeväska till laget

Förbandsväska Idrott passar framför allt i ett mindre sammanhang som exempelvis ett lag eller en trupp. Det bästa är om första hjälpen-väskan alltid får följa med laget, oavsett om det gäller träning, tävling, match eller cup. På så vis har du som tränare eller lagledare alltid en bra skadeväska i närheten när någon gör sig illa.

Ska förbandsmaterialet räcka till för väldigt många som tävlar eller idrottar? I så fall rekommenderar vi i stället vår Akutväska Idrott i ryggsäcksmodell (art.5133). Den innehåller ännu mer första hjälpen-utrustning och är därför lämplig på en större idrottsanläggning med publika evenemang eller vid turneringar och tävlingsverksamhet.

Fyll på Förbandsväska Idrott

Allt som ingår i väskan går att beställa här i webbutiken. Det gör det enkelt och smidigt att fylla på om vissa förbandsmaterial börjar ta slut. Ett smart tips är också att komplettera väskans innehåll med andra produkter så att den täcker in ännu fler skador och olycksfall.Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se