CaniX Belt

Det helt nya CaniX Bältet gör din löpning med din fyrbenta vän till en ny upplevelse. Komfortabelt bälte oavsett vilken nivå du är påDetta löpbälte är superlätt
Det helt nya CaniX Bältet gör din löpning med din fyrbenta vän till en ny upplevelse. Komfortabelt bälte oavsett vilken nivå du är på


Detta löpbälte är superlätt och designat för optimal prestanda. Den unika konstruktionen hjälper till att ta bort belastningen på nedre delen av ryggen och främjar bra löpteknik. Vi involverade elitidrottare i canicross i utvecklingen av CaniX-bältet, och resultatet är en favorit för flera världsmästare i canicrosser Ben Robinson och flera andra toppatleter.

Bältet väger endast 280 gram och är mycket hållbart. Tekniska och andningsbara material säkerställer löpkomfort i alla temperaturer. CaniX-bältet kommer med en låsande karbinhake som standardfäste för din hunds bungeekoppel. Karbinhaken rör sig på en ögla framför. Den följer din lagkamrats rörelser och ger lika mycket tryck på dina höfter även om hunden drar sig utanför mitten läget. Med detta upplägg är det lättare att behålla balans och kontakt med din hund, även i svängar. CaniX belt har massor av justeringsmöjligheter, för att passa en mängd olika kroppsformer.

Löpar bältet finns i tre storlekar, Small, Medium och Large. Det finns en ficka på baksidan, stor nog att rymma de flesta smartphones. Reflexdetaljer på bältet hjälper dig att hålla dig synlig i mörkret.


Storleksguide

Storlek Omkrets runt höfterna

[S] 50-78 cm

[M] 70-108 cm

[L] 90-130 cm

Recensera produkt

Relaterade produkter

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se