Trail Light Belt

Ett multifunktionellt bältespaket för att lagra allt du behöver när du springer med din hund. Detta bälte kan användas med eller utan att din hund fäst i det.Is
Ett multifunktionellt bältespaket för att lagra allt du behöver när du springer med din hund. Detta bälte kan användas med eller utan att din hund fäst i det.


Istället för att springa med både bälte och väst eller ryggsäck när vi springer på stigarna ville vi göra ett allt-i-ett-bälte för traillöpning med hundar.

Trail light-bältet är utrustat med fem fickor för att passa allt du behöver till din hund och dig själv; en huvudficka med 3L förvaring, två flaskfickor och två mindre fickor framtill.

Bältet kan användas med eller utan att din hund är fäst då koppelremmen framför är avtagbar. Din hunds koppel är fäst vid en säker karbinhake med skruvlås. Den glidande karbinhaken följer din hunds rörelser över terrängen. Detta gör det lättare för dig att upprätthålla balansen eftersom det ger lika mycket drag på båda sidor om dina höfter, även när hunden drar sig från mitten.

Trail light-bältet är lätt och bekvämt att bära tack vare justerbarhet, ergonomisk design och val av tyger. Vår mycket andningsbara materialkombination, HexiVent, säkerställer utmärkt luftflöde. Vadderingen på baksidan hindrar bältet från att glida. Benband hjälper också till att hålla bältet på plats när du springer. Dessa remmar är också avtagbara.

Bältet kommer i svart och finns i en storlek.Recensera produkt

Relaterade produkter

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se