Canix Long Tights

Löpningstights utvecklade speciellt för canicross. Unika funktioner för att säkerställa optimal komfort, även när du springer med ett bälte.Vanliga sportkläder
Löpningstights utvecklade speciellt för canicross. Unika funktioner för att säkerställa optimal komfort, även när du springer med ett bälte.


Vanliga sportkläder är inte avsedda för löpning eller vandring med midjebälte. Därför har vi skapat vår egen klädkollektion speciellt för aktiva hundägare, med unika funktioner för att göra löpning med din hund till en ny upplevelse.

CaniX long tights är utrustade med ett brett resårband som minskar trycket på midjan och erbjuder komfort, även när du bär ett bälte. Inget tyg eller sömmar som skaver. Fickorna är designade utan dragkedja för samma ändamål. Förutom en säkerhetsficka för dina nycklar finns det en koppelficka på baksidan. Det finns ingen dragkedja på benen, vilket gör dessa tights bekväma att bära med skidkängor eller andra höga stövlar.

Det höga innehållet av elastan ger stöd och minskar vibrationer i dina muskler när du tränar. Den lätta kompressionen förhindrar ömhet. Tyget är lätt, andas och känns mjukt mot huden.

Dessa tights är en del av vår CaniX-serie, en klädlinje med en rad plagg där en ergonomisk passform, funktionalitet och andningsförmåga är nyckeln. Dessa kläder är utvecklade med unika egenskaper speciellt för ett aktivt liv med hundar.

CaniX long tights har en specifik herr modell med en smal passform och ett dubbelt tyglager i grenen.

Dessa löpartights finns i färgen svart/grå, från storlekarna XS-XL.


https://www.nonstopdogwear.com/files/nonstop-apparel-size-guide.pdf


Vår fysiska lagerbutik i Furudal har inga fasta öppettider. Vill du komma förbi så skicka oss ett sms eller skriv till oss på sociala medier så försöker vi lösa en tid som passar er bäst :)

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Dragbutiken.se