White Fish Omega 3 Oil [Fiskolja]

Fiskolja för hund, baserat på ren olja från vit djupvattens fisk. Tillskottet kan ha en positiv effekt på hundens päls, klor, tassar, leder och organ.Non-stop d
Fiskolja för hund, baserat på ren olja från vit djupvattens fisk. Tillskottet kan ha en positiv effekt på hundens päls, klor, tassar, leder och organ.

Non-stop dogwear White fish omega-3 är en tillsatsfri produkt baserad på ren olja från vit djupvatten fisk, främst ansjovis. Vi använder denna olja (18/12 olja) på grund av den höga omega-3, speciellt de två viktiga fettsyrorna EPA och DHA. Vilda fiskar äter vad som är naturligt för en fisk att äta, vilket resulterar i höga halter av EPA och DHA. Vit fisk missfärgar inte hundens päls, som man kan uppleva med omega-3 baserat på röd fisk.

Oljan tappas och testas i Norge för att säkerställa hög kvalitet och för att säkerställa att hunden får en fräsch produkt som inte är härsknad. Tappnings processen görs på ett sätt som garanterar en lång hållbarhet. Det har dokumenterats genom forskning att en hög nivå av både EPA och DHA kan ha en positiv effekt på hjärtat *, medan en hög nivå av DHA ger en positiv effekt på syn och hjärnan **. Det är därför det är bra att se till att hunden får regelbundet omega-3. Andra effekter omega-3 kan ha för hunden är en mjukare päls, friskare hud, starkare klor, tassar och leder. Den kan också vara anti inflammatorisk.

Vi har gjort vår White fish omega-3 i två storlekar så att vi har produkter för både stora och små hundar. Flaskan är genomskinlig med UV-filter, för att säkerställa att oljan inte kommer att härskna i normalt ljus. Vi använder en pumpflaska så att du enkelt kan veta hur mycket att ge till hunden utan att behöva mäta med ett mått.

* EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Den fördelaktiga effekten uppnås genom ett dagligt intag av 250 mg EPA & DHA.

** DHA bidrar till att upprätthålla en normal hjärnfunksion och normalt syn. Den fördelaktiga effekten uppnås genom ett dagligt intag av 250 mg DHA.

*** Hänvisat innehåll är baserat på innehållsdeklaration från utvalda produkter på marknaden.

Reservationer att andra produkter kan ha olika värden.Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se