Protector Vest GPS

En hållbar jaktväst med integrerad GPS / radioficka. Aramidfiberförstärkt bröststycke skyddar hunden från vassa stenar och vegetation.Protector Vest GPS är en r
En hållbar jaktväst med integrerad GPS / radioficka. Aramidfiberförstärkt bröststycke skyddar hunden från vassa stenar och vegetation.

Protector Vest GPS är en robust jaktväst med ripstop-skal och bröststycke av aramidfiber. En dedikerad ficka på baksidan för att bära en GPS eller radio. Färgade markeringar på varje sida gör det enkelt att tolka vilket sätt hunden pekar på avstånd. Kraftigt orange material, reflekterande tryck och 3M reflekterande ränder för hög synlighet i fältet. På baksidan finns en ögla för att fästa en spårlina. Plast förstärkning är insydd i västen så att den bibehåller sin form. Justera Protector Vest GPS enkelt på din hund genom att justera en elastisk rem runt halsen som finns i GPS-fickan. Den justerbara bröstbandet fästs med ett plastspänne, gömt inuti de färgade lapparna för att undvika att fastna i terrängen Protector Vest GPS finns i storlekarna XS-XL och passar de flesta raser som används för jakt.

https://www.nonstopdogwear.com/se/produkt/protector-vest-gps/Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se