Freemotion Harness 5.0 LIMITED EDITION

Våga vara annorlunda! Vi behöll funktionerna från vår ursprungliga Freemotion-sele men la till fräscha färger för denna unika version i begränsad upplaga. De fö
Våga vara annorlunda! Vi behöll funktionerna från vår ursprungliga Freemotion-sele men la till fräscha färger för denna unika version i begränsad upplaga. De första som beställer får ett matchande pannband designat av Rachel Pohl* som gåva.


I över tio år har Freemotion harness varit förstahandsvalet för drag-grenar som canicross, bikejoring och skidåkning med hund. Funktionalitet är första prioritet, men eftersom ni har önskat fler färg alternativ bestämde vi oss för att lansera en ny färg i begränsat antal. Vi har valt de tre starkaste färgerna på vår palett, så det råder ingen tvekan om att du kommer sticka ut i mängden!

Freemotion harness 5.0 LTD är en justerbar dragsele utvecklat för aktiviteter som löpning, cykling och skidor med hund.

Den klassiska Y-formade fronten ger full rörelsefrihet och andningen påverkas minimalt. Freemotion harness 5.0 LTD har en vadderad halsöppning för optimal stabilitet och stöd. Dragkraften fördelas jämt över hela hundens kropp utan att lägga någon press på ryggraden. När hunden lägger kraften i selen, så kommer kraften från varje steg utnyttjas maximalt. Detta gör löpningen till en helt ny upplevelse för både dej och din hund.

Freemotion harness 5.0 LTD kommer i olika storlekar och är justerbar för att passa de flesta hundar.

Var uppmärksam på att färgen från selen kan färgas av på hundens päls och lämna tillfälliga fläckar.Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se