Rock Leash Adjustable

Ett multifunktionellt repkoppel, perfekt för promenader, camping och andra aktiviteter med din hund.Detta repkoppel är starkt och mycket mångsidigt. I varje änd
Ett multifunktionellt repkoppel, perfekt för promenader, camping och andra aktiviteter med din hund.


Detta repkoppel är starkt och mycket mångsidigt. I varje ände finns en vridbar pistolkrok. En av krokarna kan fästas på din hund, medan den andra fästs i ett lätt aluminiumspänne. Detta spänne kan enkelt justeras, så att öglan och längden på kopplet passar dina behov när som helst. Det innebär att Rock adjustable leash kan bäras runt midjan för promenader med händerna fria, fästas runt ett träd när du campar eller användas som ett vanligt handtag.

Vår Rock-serie består av funktionella, hållbara redskap som är gjorda för att användas. Rock adjustable leash hämtar inspiration från klätterindustrin*. Vi har valt ett rep som är rejält men ändå mjukt och bekvämt att hålla i.

Reflekterande tråd i hela kopplets längd säkerställer synlighet under mörka och mulna dagar.

* Detta koppel kan inte användas för klättringRecensera produkt

Vår fysiska lagerbutik i Furudal har inga fasta öppettider. Vill du komma förbi så skicka oss ett sms eller skriv till oss på sociala medier så försöker vi lösa en tid som passar er bäst :)

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Dragbutiken.se