Bungee Leash Ltd

Hela längden på detta koppel är elastisk, utvecklad för att ge både dig och din hund en bra upplevelse. Bungee leash är perfekt för aktiviteter som löpning, ski
Hela längden på detta koppel är elastisk, utvecklad för att ge både dig och din hund en bra upplevelse. Bungee leash är perfekt för aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling med din hund.

Bungee leash blev framtaget för proffisionell tävling, men det är en fantastisk lina för en aktiv hund och ägare. Bungee kopplet absorberer ryck och ger mindre belastning för ryggen för både dig och din hund.

Bungee leash finns i två längder - 2 meter och 2,8 meter. Den 2 meter långa varianten ger dig bra kontroll över din hund, och är perfekt till canicross och vandring. I aktiviteter som skidåkning med hund eller kickbike / cykling med hund, behöver vi ett större avstånd till hunden och då är 2,8meters långa varianten, perfekt.

Kärnan i Bungee leash är gjort av högkvalitets gummi, och kan hålla tillbaka de starkaste hundarna. Gummikärnan är skyddad av ett robust material av polyester

Bungee leash fästs i selen på din hund med en vridbar Twistlock-karabin, som är det mest säkraste alternativet. Karabinhaken låser sig själv, och ser till att din hund inte kommer lös.


TECHNICAL SPECIFICATIONS

  • Kärna av högkvalitets gummi
  • Starkt yttre skikt i Polyester 
  • Twistlock karbin klarar 300kg
  • Två längder: 2meter och 2.8meter
  • Färg: orange/svart och blå

WASH GUIDE

Endast handtvätt

DIMENSIONS — BUNGEE LEASH

Storlek2 m2.8 m
Längd, neutralt läge (inkl krok)1.15 m1.65 m
Längd, utsträckt, (inkl. krok)2 m2.8 m
Vikt122 g153 g


Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se