Touring Bungee

Detta lätta och mångsidiga bungee-koppel finns i flera versioner för att passa alla hundar stora som små raser.Touring Bungee-kopplet är utmärkt för vandring. D
Detta lätta och mångsidiga bungee-koppel finns i flera versioner för att passa alla hundar stora som små raser.

Touring Bungee-kopplet är utmärkt för vandring. Det fungerar bra i aktiviteter som löpning, skidåkning och cykling om hunden drar måttligt. Bungee delen i kopplet är nära människan för att undvika en gungande effekt. Resten är statisk, praktiskt om du behöver ta kontroll över din hund. En reflekterande rand i kopplet ger högre synlighet i mörkret. Den 13 mm breda Touring Bungee kopplet kommer med en extremt lätt och robust aluminiumkarabin. De 23 mm breda kopplena har en Twistlock-karbinhake som standard. en karabin som låser sej automatiskt och säkrar att hunden inte kommer lös. Touring Bungee-serien kan utvecklas med vår hanefot, Touring Double. Perfekt om du har två hundar.

https://www.nonstopdogwear.com/se/produkt/touring-bungee/


Vår fysiska lagerbutik i Furudal har inga fasta öppettider. Vill du komma förbi så skicka oss ett sms eller skriv till oss på sociala medier så försöker vi lösa en tid som passar er bäst :)

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 Dragbutiken.se