Non Stop Protector Snow Female

Komfortabel, formsydd och elastisk helkroppsdräkt som skyddar hundar vid aktivitet med snö, is, kyla och vind. Fri rörelse samtidigt som den förhindrar nedkylni
Komfortabel, formsydd och elastisk helkroppsdräkt som skyddar hundar vid aktivitet med snö, is, kyla och vind. Fri rörelse samtidigt som den förhindrar nedkylning eller snöklumpar i pälsen.

Vissa hundar har det kämpigt med att snö och is fastnar i pälsen på vintern. Med denna helkroppsdress kan din hund övervinna snöigt väder och njuta av vinteräventyr med dig. Hundens päls blir inte nerkyld när den är fri från snö och is. Helkroppsdressen är elastisk för att möjliggöra naturlig rörelsefrihet.

Protector snow finns i två varianter, för tikar och hanar. Dräkten är designad så att hunden kan kissa. Dessa öppningar har ett förgjutet skärmönster för individuell montering. Hanhundsmodellen levereras med ett inre fleecefoder för att skydda testiklarna.

Protector snow är svart och orange och har ett reflekterande tryck för att underlätta synligheten när det är mörkt. Protector snow är utvecklad för användning i snö, inte torrmark.

Protector snow storlekar varierar från XXS-L (hona) och XXS-XL (hane).


STORLEKSTABELL

StorlekXXSXSSMLXL
Rygglängd40-44 cm44-46 cm46-48 cm48-51 cm51-54 cm54-60 cm


SizeXXSXSSMLXL
Vikt-194 g213 g224 g241 g270 g
Bakbenets längd32 cm37 cm38 cm41 cm44 cm46 cm


Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se