Kostka Tour Max Fold (G6) [Beställningsvara]

Tour och fällbara Footbike KOSTKA TOUR MAX (G6) för vuxna, utrustade med 26/20 stora hjul, är den mest populära modellen med både universella och sportiga egens
Tour och fällbara Footbike KOSTKA TOUR MAX (G6) för vuxna, utrustade med 26/20 stora hjul, är den mest populära modellen med både universella och sportiga egenskaper. Fotcykeln har ett 26-tums framhjul som gör att du kan komma över alla ojämnheter och åka i måttligt terräng utan problem.

Oavsett om du vill ha en trevlig och enkel resa genom grannskapet eller genomföra en träningsövning eller bara planerar att åka långt längre, får du alltid en fantastisk unik upplevelse med fotcykeln KOSTKA TOUR MAX (och inte bara på asfalten väg!). Du kan fälla denna 26 "/ 20" fotcykel på en halv minut, ladda den i en bil, kollektivtrafik eller enkelt förvara den hemma.

Helt hopfällbar

Du kan enkelt fälla fotcykeln i två steg inom en sekund. FOLD-systemet ger styren fällning och SPIN-systemet säkerställer att ramen kan roteras runt dess axel. Du kommer att få ett kompakt paket som du kan bära när du reser med kollektivtrafik eller bil och som du kan deponera där det är nödvändigt. Våra unika vikningssystem hjälper dig med detta!

Den här cykeln är inte rädd för något!

En bra följeslagare för längre resor - men det kommer inte att göra dig besviken om du bara åker i ditt område eller i stadsområden, vare sig i staden eller i dess omgivningar. Detta är en bekväm fotcykel för dina fritidsresor - utrustad med uppblåsbara hjul, den kan användas både till asfalt och icke asfalterade vägar. Bästa valet för alla som vill ha en universell fotcykel för vardagligt bruk men som inte är rädda för att möta nya utmaningar. Det passar perfekt inte bara för vuxna utan även för alla personer över 160 cm. Den här cykeln ger ett bra valuta för pengarna. Fotcykelns viktkapacitet är 150 kg.

När den väl tagit dig kommer den aldrig att släppa dig ...

Det nya styret Kostka FBH 680-50 Al Wings (designat speciellt för fotcykling!) Ger dig den sanna komforten. Stångändarna är anpassade efter handleden och för naturligt grepp, så dina armar är inte stressade mer än nödvändigt. Handtag av härdat skumdämpande vibrationer under ridning. Skruvarna förhindrar svängar.

Styrstammen är inte bara en prydnad ...

Stammen Kostka FL 2822 S, tillverkad av CNC-fräsning av aluminiumlegering med hög hållfasthet, är utrustad med en unik mekanism som möjliggör snabb installation av alla tillbehör, såsom väskor, hundkoppelhållare etc.


Ett headset-typ av headset som gör det möjligt att sätta i växeln utan spel. Det är också dammtätt och vattentätt. Styrets höjd kan enkelt justeras genom att byta distansringar eller genom att använda styret med högre eller lägre förskjutning - så att det kan anpassas efter dina behov.

Nav utan defekter eller brister ..

KOSTKA-navens design har utvecklats med avseende på deras höga funktionalitet och enkla underhåll. Den innovativa mekanismen för industriella lager med låg friktion möjliggör exakt spelavgränsning - det krävs därför ingen komplicerad navjustering. Enkel borttagning av navets svans möjliggör enkelt underhåll. Vi använde en aluminiumlegering med hög hållfasthet för tillverkning av denna navtyp. De rostfria direkta ekrarna från Sapim ger en stor styvhet.


Den eleganta designen ger perfekt körbarhet ...

Du kommer att tycka om fotcykeln KOSTKA TOUR MAX FOLD (G6) tack vare den exakta kontrollerbarheten och stabiliteten, även vid hög hastighet. Sjätte generationens ram med ökad styvhet med upp till 43% baseras på denna beprövade konstruktion; det ger perfekt körbarhet och en extraordinär körupplevelse du aldrig kommer att glömma.


Den "droppformade" huvudramprofilen är väldigt aerodynamisk - så den designades och nu är den en integrerad del av fotcyklarnas typiska utseende. Den speciella profilen är nyligen förstärkt med svetsning. Huvudelementen i den nya generationens ram är det förbättrade förarutrymmet eller den optimerade styvheten och den eleganta formen på konstruktionen.

Den visar sin figur utan någon skillnad ...

Ett integrerat hål för stativet har också inkluderats i konstruktionen. Dessutom är den främre förstyvningen med speciell svetsning för större styvhet och högre motstånd medan den slår i ojämn terräng en del av standardegenskaperna idag. Vi är verkligen stolta över det. Vi designade både ram och framgaffel på den här cykeln (stöds av 65 mm hjulnav) lite smalare för att göra fotcykeln bekvämare för dig. Denna konstruktion (tillsammans med den inbäddade bakaxeln) förhindrar att skjutbenet kommer i kontakt med fotcykeln och därmed gör din resa bekvämare. De rostfria självhäftande elementen på ovansidan av däcket förlänger däcks livslängd och förbättrar de halksäkra elementens effekt. Denna unika tekniska lösning skyddar föraren och förhindrar oönskad glidning av stående ben.


Det är helt säkert och det kommer inte att skada dig ..

De högkvalitativa bromsarna Shimano 4000 med dubbelväggiga fälgar och förstärkt vägg och med bearbetad bromsyta ger maximal säkerhet och en exakt retardationseffekt. De ergonomiska bromshandtagen är mycket bekväma.


Däck Marathon Racer från Schwalbe är de lättaste däcken i sin kategori. Ett speciellt gummilager förstärkt med ett dubbelt nylonmembran skyddar mot alla defekter. Den naturliga gummi SpeedGrip-blandningen ger en perfekt körbarhet med minimalt rullmotstånd. Däcken är försedda med en reflekterande rand på sidosidan och de kan pumpas upp till högt tryck. För den här cykeln valde vi specifika däck av god anledning - det är en av de viktigaste aspekterna som säkerställer en bekväm och enkel körning utan ytterligare ansträngningar.

Det viktigaste är att driva! Men hur är det med att lyfta upp det lite?

Det bakre hälstoppet är en innovation du säkert kommer att uppskatta. Detta stopp har gjorts genom fräsning av aluminiumlegering med hög hållfasthet. Du kan använda den när du trycker på, lyfter upp cykeln eller när du rider över ett hinder, t.ex. trottoarkanter. Formen har optimerats för alla typer av skorb. Stoppet kan ersättas med en annan typ eller så kan det tas bort. Denna nya funktion ger utökad stegyta och förbättrat förarutrymme; så, att skjuta och byta ut skjutbenen blir lättare igen.


Låt dig förvåna..

med sina enastående detaljer! Det här lyxiga utseendet på fotcykeln tillhandahålls av rostfria etiketter eller lasergravering på komponenterna.


Säkerhetsreflektorerna placerade på flera ställen kommer att öka säkerheten hos fotcykeln. Allt detta har uppnåtts genom det ärliga arbetet i vår verkstad. Så är du redo att flytta? Vi är!


Basic specifications

Height1000 mm
Length1740 mm
Weight10,1 Kg
Loading capacity of frame150 kg
Front wheel size26"
Rear wheel size20"
Clearance Height of Footboard50 mm
Footboard Length440 mm
Wheelbase1170 mm
Handlebar width680 mm
Length (folded with rear wheel)1180 mm
Height (folded with rear wheel)980 mm
Length (folded without rear wheel)960 mm
Height (folded without rear wheel)980 mm
Width (folded)130 mm

Equipment

BrakesShimano 4000
HubsKOSTKA HK 6524 RS
TiresSchwalbe Marathon Supreme
RimsDouble wall - DRAGON
StemKOSTKA FL 2822 S
HandlebarsKOSTKA FBH Wings 680-50 Al
Front forkRigid 20" - 65 mm
Bearings (Hubs)Industrial
HeadsetA-Head
Handlebar GripsHardened foam - locking
SpokesStainless steel
TubesAuto
CapsPlastic reflex


[Beställningsvara] Denna produkt tas direkt ifrån leverantör och kan därför medföra något längre leveranstid.

Manual

Manual 2Recensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se