Payment with Klarna Payment with Swish
Fri frakt över 595 SEK - Snabba leveranser - Personlig service - Vi finns i Dalarna

USWE Schred 16 DAYPACK [Malmoe Blue]

  • 1,799.00 SEK
  • 1,619.10 SEK
Tillgänglig.
Dela

Denna produkt beställs direkt ifrån leverantör och kan därför medföra något längre leveranstid.

SHRED ™ är den avancerade Daypack med en enastående komfortpassning som du tar med till dina favoritcykeläventyr. Paketet är utrustat med vårt studsfria No Dancing Monkey ™ 2.0 + Snug-Me ™ -sele-system och midjestödbälte som gör att paketet sitter kvar på ryggen utan att krampa din stil. Med sin ventilerade och justerbara bakpanel i flera storlekar är det mycket enkelt att matcha för en individuell passform och prestanda. Utrustad med flera smarta förvaringsfack, ett hjälmbärsystem och pansarfästpunkter.
FUNKTIONER

Bounce free No Dancing Monkey ™ 2.0 + Snug-Me ™ sele-system med integrerade elastiska remmar som expanderar tillsammans med bröstet under fysisk ansträngning, vilket möjliggör en konstant tät och eftergivlig. Selen är inriktad med midjebältet för att säkra den nedre delen av förpackningen.

Axelremmarna är ergonomiskt utformade för en bekväm och smidig fördelning av ryggsäcken över axlarna. Utrustad med snabbklickfästpunkter för modulära frontficklösningar (fickor ingår inte som standard)

Ventilerad och justerbar bakpanel i flera storlekar som enkelt kan justeras upp och ner för individuell passform och storlek på förpackningen. Viktigt att göra denna installationsinställning för att uppnå bästa resultat.

Utvändigt komprimeringssystem för en tunn profil.

Organiserad ficka med dragkedja med en stor och smidig öppning

Pansar bär fästpunkter

Hjälmbärande system (avtagbar stashhållare)

Regnskydd

Toppficka med blixtlås med mjukt innerfoder för att berätta dina glasögon

LED-Light fästpunkter

Reflekterande punkter för nattens synlighet