Artic BUKSA 2.0 Non Stop Dogwear

Isolerade bib byxor gjorda för att hålla dig varm och säker i de tuffaste väderförhållandena.Vi förstår själva den avgörande betydelsen av kläder som är både va
Isolerade bib byxor gjorda för att hålla dig varm och säker i de tuffaste väderförhållandena.

Vi förstår själva den avgörande betydelsen av kläder som är både varma och praktiska. Arctic buksa 2.0 bib byxor har testats till gränserna och bortom med äventyrare och soldater i Norge och Alaska. De är beroende av pålitliga och funktionella kläder. Arctic buksa 2.0 har visat sig vara effektiv i temperaturer ner till -50°C/-58°F, men kan även användas i varmare väder tack vare dubbla dragkedjor längs benen. Dessa gör att du enkelt kan justera temperaturen om det behövs.

Arctic buksa 2.0 är isolerad med återvunnen polyesterloft. Materialet är lätt med enastående isoleringsförmåga i alla typer av väder. Ett slitstarkt nylonskal med 20 000 mm vattentäthet skyddar dig mot väder och vind.

De här bib byxorna är speciellt designade för en aktiv livsstil med hundar, vilket innebär att du har flera fickor för att förvara hundskor, snacks och annan utrustning. Dina knän, sits och innerben är förstärkta med aramidfiber för att motstå slitage vid hantering av hundar.

Arctic buksa 2.0 kommer i svart färg och finns i storlekarna 2XS-2XL (unisex).


Storlekstabell:

https://www.nonstopdogwear.com/files/nonstop-size-guide.pdfRecensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se