Trail Isolator+ Mens/Unisex Jacket Non Stop Dogwear

En varm jacka som effektivt tar över gapet mellan den traditionella syntet isolerade jackan och dunjackan. Ytterst noggrann testad på träning, tävlingar och exp
En varm jacka som effektivt tar över gapet mellan den traditionella syntet isolerade jackan och dunjackan. Ytterst noggrann testad på träning, tävlingar och expeditioner i både Alaska och Norge.

Trail isolator+ jackan är vår varmaste vinterjacka med syntetisk isolering, vilket gör den till ett utmärkt val för de snabbt växlande och extrema väderförhållandena i bergen.

För att öka framgången med Trail-isolator jackan har vi nu utvecklat ett ännu bättre värmebeständigt yttre skikt utformat för att tåla de mest krävande temperaturerna. Trail isolator+ jackan garanterar din komfort och säkerhet i temperaturer ner till -20°C/-4°F. I kombination med vår Arctic buksa 2.0 bib byxa sträcker sig dess effektivitet till temperaturer så kyliga som -30°C/-22°F.

Jackan är lätt och underlättar din förflyttning. Skräddarsydd speciellt för aktiva hundägare, hela jackan har ett robust skal, vilket gör att du kan hantera hundar utan att behöva oroa dig för slitage. Det yttre lagret innehåller stretch för rörelsefrihet. Den är vatten- och vindavvisande för att skydda dig från väder och vind. Om du skulle bli blöt av regn, snö eller svett, kommer den återvunna isoleringen i polyester att fortsätta att hålla dig varm.

Trail isolator+ jackan är designad specifikt för aktiva hundägare. Förutom det solida skalet har den flera fickor för att förvara och torka utrustningen du och dina hundar behöver när ni utforskar tillsammans.

Trail isolator+ jackan finns i herr modell med dragsko i fållen, en justerbar huva och muddar för optimal passform.

Finns i färgen svart/oliv i storlekar från XS-2XL.


Storleksguide:

https://www.nonstopdogwear.com/files/nonstop-apparel-size-guide-unisex.pdfRecensera produkt

Läs mer
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 Dragbutiken.se